BANINA's FotoPage

By: BANINA LOVE

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 28-Apr-2010 07:21 Email | Share | | Bookmark
PARIS VACATION~23 April 2010~

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<




<<<<<<<<<<<<<<<<<<

<<<<<<<<<<<<<<<<<<



<<<<<<<<<<<<<<<<<<

<<<<<<<<<<<<<<<<<<







<<<<<<<<<<<<<<<<<<

<<<<<<<<<<<<<<<<<<



<<<<<<<<<<<<<<<<<<



<<<<<<<<<<<<<<<<<

<<<<<<<<<<<<<<<<<



<<<<<<<<<<<<<<<<<



<<<<<<<<<<<<<<<<<





<<<<<<<<<<<<<<<<<

<<<<<<<<<<<<<<<<<





<<<<<<<<<<<<<<<<







<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<



<<<<<<<<<<<<<<<<

<<<<<<<<<<<<<<<<

<<<<<<<<<<<<<<<<

<<<<<<<<<<<<<<<<

<<<<<<<<<<<<<<<<









<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<



<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<





<<<<<<<<

<<<<<<<<

<<<<<<<<

<<<<<<<<<

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<













<<<<<<<<<<<<<<<<<


Monday, 12-Apr-2010 13:14 Email | Share | | Bookmark











>>>>>>>>>>>>>>>>

>>>>>>>>>>>>>>>>

>>>>>>>>>>>>>>>>





>>>>>>>>>>>>>>>>

>>>>>>>>>>>>>>>>





>>>>>>>>>>>>>>>>

>>>>>>>>>>>>>>>>

>>>>>>>>>>>>>>>>



















>>>>>>>>>>>>>>>>









>>>>>>>>>>>>>>>>>>

>>>>>>>>>>>>>>>>>>

>>>>>>>>>>>>>>>>>>

>>>>>>>>>>>>>>>>>>







>>>>>>>>>>>>>>>>>>

>>>>>>>>>>>>>>>>>>





Wednesday, 16-Dec-2009 13:01 Email | Share | | Bookmark
~Gute Nachricht(Good News)~

Quote:
....arini 16 Dec 09 (Rabu)merupakan antara hari dan tarikh yang paling indah dalam hidup kami....tepat setahun usia perkahwinan....saat yang paling ditunggu2 pun tiba...berita gembira yg semestinya ditunggu2 oleh setiap pasangan yang mendirikan rumah tangga....setelah test pertama GAGAL..gara2 tidak mengikut arahan dan tidak sabar2......test ke dua dilakukan dan akhirnya.................................................POSITIVE!!!!...yeaahhh!!!!!!.......doa yg selama ini sentiasa dipanjatkan.....termakbul jugak akhirnya......rezeki daripada Tuhan....Alhamdulillah......perasan heppy xdapat digambarkan dengan kata2....kami bakal jadi umi dan papa????hrm.....cam xcaya lak...hehe.....ape2 pon...kami berdoa semoga semuanya selamat dan dipermudahkan....amin.....






Sunday, 13-Dec-2009 09:46 Email | Share | | Bookmark
Winter scences in Meitingen~

Quote:
Hari ni..hari ke dua salji trun di bumi Meitingen...erm...melihatkan tanah,pokok2 serta bumbung2 rumah yg putih dilitupi salji....membuatkan kami teruja untuk kluar jalan2 sambil2 main salji...mana tau..bleh wat snow man ke...hehe...so..pas jer smayang asar...kami bersiap sedia dengan baju tebal,stokin smpai 2,3 lapis(ayang la 2...)and sarung tangan.....untuk kuar jalan2...persediaan mesti mantap untuk mengelakkan segala halangan dan rintangan apabila berdepan dengan suhu yg berkemungkinan besar di bawah 0 degree... ..

hmmmmm........jalan2 sambil posing....yeahhh!!!!!!!!itu sudah satu kemestian bagi kami....kamera mesti dibawa kemana saja kami pergi...hehehe....jalan2 di sekitar Meitingen di musim winter ni...menarik gak...melihatkan pemandangan di sekeliling dipenuhi salji...snow everywhere...rasa cam berpinar gak mata ni.... ....tp xper...it's a very wonderful scence...like a white world.. ..yeayyy!!!!!..

Walaubagaimanapun...niat untuk main salji lebih lama lagi terpaksa dilupakan kerana kaki dan tangan kami dah xmampu menahan kesejukan yang mencengkam.... ....so...kami terpaksa pulang......dan sepanjang perjalanan pulang ke rumah....tidak lain dan tidak bukan yg kluar dari mulut kami hanyalah....arghhhhhh....cepat la sampai umah...cepatla sampai umah..grrrrrrr....grrrrrrr.. ...hehehehe

Ok. Sekian saja sahaja cerita hujung minggu kami.....enjoy!!!!!!!!





























>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>











>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>




Quote:
masa tgh syok jalan2...dengan tiba-tiba kami terjumpa sebijik epal merah sedang tergolek kat atas salji...hrmm..mmbuatkan kami terfikir..adakah epal ini milik issac newton??hmmmm......




Quote:
Berlatarbelakangkan sawah gandum yang dilitupi salji... hehehe







>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>



>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>


Saturday, 12-Dec-2009 17:41 Email | Share | | Bookmark
The snow is falling for the first day in Meitingen~

Quote:
Yeayyy!!!!arini salji da mula turun kat Meitingen...best sangat...suka sangat tengok pemandangan kat luar rumah...salji trun..pas2 tanah memutih dilitupi salji...it's like a white world:-> lepas jer perasan yg salji trun...terus kejutkan cik abe yg tengah syok tido....maklum la....weekend...lepas smayang subuh....terus sambung tdo....zzzZzZzZzZz........ sian cik abe.....terpaksa bangun gara2 dikejutkan oleh pn Satih.... dalam keadaan mamai....cik abe menunjukkan expresi excited nye melihat salji yg turun dari tingkap umah....
hrm.......plan untuk sambung tido terpaksa dilupakan semata2 nak temankan Pn Satih yg tgh exited menikmati keindahan salji yg turun.....hehe.....kesian...cik abe.....


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net